Különleges esküvők

Nem egy szimpla vacsoraként vagy egy egyszerű rendezvénytermi fogadásként képzelitek el álmaitok esküvőjét? Sokkal extrább eseményt szeretnétek, mint egy átlagos ceremónia-vacsora-buli kombináció? Gondolkodtatok esetleg azon, hogy külföldön történjen a nagy nap? Mindezt együtt szeretnétek levezényelni, mint menyasszony és vőlegény? Akkor bizony lesz dolgotok bőven!.

Bármilyen forgatókönyvet is választotok a fentiek közül, mindegyik nagyon sok energiát, logisztikát és türelmet igényel. Nem véletlen, hogy külön ágazatnak minősül már az esküvőszervezés a rendezvényszervezés mellett.

Ez a különleges és egyszeri alkalom rengeteg emocionális és racionális eredetű tervek, igények egyvelegéből születik meg, ezért nem árt, ha segítségül hívtok egy sokat látott szakértőt, aki érzelmileg nincs bevonódva a történetbe, hanem logikus lépéseivel vezet el titeket a csodás végkifejletig és segít valóra váltani legmerészebb álmotokat is.

Vámosi-Nagy Rózsa esküvőszervező segítségével az előkészületeket is élvezni fogjátok, mert leveszi a folyamat összefogásának terhét a vállatokról, miközben aktívan dönthettek és ötletelhettek a részletekről, a nagy közös napotokat pedig gondtalanul élvezhetitek majd ki szeretteitek és barátaitok körében, mert a háttérből az ő irányításával minden a terveitek szerint fog történni, ha pedig ad hoc megoldandó ügyek keletkeznek, nem nektek kell felpattanni a torta mellől vagy a közös fotózkodásból elrohanni. Egy jól szervezett esküvőt csak élvezni fogtok ti is és a vendégek is, évek múlva pedig örömmel tudtok majd visszaemlékezni minden egyes pillanatra.

Leave a Comment