Legújabb csapattagunk

Az ember, ha felépít egy vállalkozást gyakran ül a vezetői székben, ezer felé áll a feje, gondolkodik, jövőt tervez, célokat tűz ki, új partnerek után kutat, és egészen egyszerűen ritkán jut idő arra, hogy a meglévő szolgálatók munkáját feltérképezze, hiszen ez mindig háttérbe szorul, mert megszoktuk a szolgáltatást, mert valahogyan működik, mert nagyrészt elvégzik a munkájukat a megbízott külső szolgáltatók. Ám igenis energiát kell a szolgáltatók munkájának ellenőrzésére is szánni időnként, mert nagyon sok energiát szabadíthatunk fel a saját munkavállalóinktól, és így tartalékot, motivált szakembereket terelhetünk vissza ahhoz a munkához, ami az ő feladatuk.

Ennek fejében én is nem olyan régen végeztem egy kis kutatást a cégen belül, hogy a kollégák melyik külső szolgáltatóval hogy vannak megelégedve. Ki is derült sok minden. Három szolgáltató helyére azóta kerestünk is másik céget, mert egyszerűen azt mondták a kollégák, hogy nagyon nehézkes velük a kapcsolattartás, a másikra pedig hogy sorra hibáznak, és nem végeznek jó munkát. Ráadásul ez egy telefon szerviz volt, így sokáig napokra a telefonok nélkül maradtak a kollégák, amit nem engedhetünk meg magunknak, mert nagyon fontos a kommunikáció.

Éppen ezért is kezdtünk keresgélni, kicsit több információt és ajánlást gyűjtve, mint alap esetben telefon szerviz után, és rá is találtunk szerintem a legjobbakra az iszereles csapatának személyében, ugyanis hihetetlen nagy szaktudással és szakmai tapasztalattal, nagyon gyorsan és jó áron vállalják a céges telefonjaink javítását, legyen az kijelzőcsere vagy bármilyen működésbéli probléma javítása. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkájukat! Biztosan nem fognak benne csalódni. Mi maximálisan elégedettek vagyunk minden munkájukkal, és ezt nem csak én mondom, hanem bizony az összes kollégánk.

Leave a Comment