A fiam segítségével

Én nyugdíjas vagyok már, nekem az új technika, a mobil telefonok és tabletek, laptopok világa teljesen újszerű, ám mégis imádom és nagy sikerrel is használom őket. Ez mindenkinek furcsa, pedig miért is ne lehetne egy olyan nagyi, aki lépést tart a korral? Na és hát persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én mindig is ilyen világban tevékenykedtem, és nem állt messze tőlem sosem a kor legújabb eszközeivel való munka, így nem igazán volt mibe bele tanulni, mert mindvégig ezzel foglalatoskodtam.

A fiam és a lányom is ennek mérten nagyon jól értenek a technikai dolgokhoz, és a család ilyen téren teljesen jól informált. Nekem sosem tört össze semmilyen eszközöm és sosem kellett szervízbe mennem, valahogyan annyira jól meg tudtam ezt oldani, na nem úgy mint a fiam, aki szinte minden évben legalább kétszer összetöri valamelyik telefonját vagy a tablet kijelzőjét.

Most pedig valahogyan én is már öregszem, vagy ki tudja, de leejtettem a telefonom. Ripityára is tört. Amiben pedig én nem vagyok jártam, a xiaomi szervíz világa, abban a fiam nagyon is. Így hát csak annyit kellett tennem, hogy felhívtam őt, és megkérdeztem, melyik szervizbe látogassak el, hogy teljes biztonságban legyen a telefonom és maximális szinten, tökéletesen meg tudják javítani? Ő pedig csak mosolygott egyet, és közölte, hogy neki is aktuális sajnos megint, mert ráejtette az edzőteremben a súlyt a telefonjára, úgyhogy együtt beviszi az övét és az enyémet is a xiaomiszervizshop csapatához, akik nagyon gyorsan és profi szinten meg is fogják javítani mind a két készüléket. Így is lett. A telefon azóta tökéletes, a csapat rendkívül megbízható és profi munkát végzett, én pedig elmondhatom, hogy jócskán nyugdíjasként életemben először összetörtem a telefonom. Hihetetlen. De legalább a fiam segítségével nagyon gyorsan és gördülékenyen meg sikerült oldani a javíttatást.

Leave a Comment