A kisfiam kívánsága

Amikor az embernek gyereke születik komoly elhatározása van arról, hogy mit hogy fog csinálni az évek során. Hogyan fogja majd nevelni a gyereket, milyen példát mutat majd neki, hogyan fegyelmezi és legfőképp, hogy hogyan mutatja meg neki az élet minden egyes mozzanatát, hogy minél színesebb és szebb gyerekkora lehessen. Hát mondanom sem kell, hogy nekem is voltak ilyen gondolataim, de nagyon gyorsan rá is jöttem, hogy egyetlen dolog tudja ezt nagyon gyorsan felülírni, az élet.

A kisfiam ugyanis öt évesen már jobban korcsolyázott mint én, és jelenleg profi szinten sportol tizenkét évesen egy gyorskorcsolya csapat tagjaként. Hát nem én fogom az életet megmutatni neki, hanem úgy látszik ő maga fedezi fel a csapattal és a sporttal. Nem lehetek ugyanis minden versenyen ott, és az edzések nagy részére is csak viszem és hozom, mert hát őszintén szólva rengeteg időt emésztene fel. De persze amit csak tudok nézek a versenyekből és a kezem tördelve szurkolok neki, hogy a lehető legjobb eredményt érhesse el mindig.

A legutolsó versenyre pedig szerettem volna venni neki egy kis ajándékot, amit a gold media oldalán meg is találtam a hagszórók között. A verseny előtt és után ugyanis már nagyban bandáznak, hiszen nagyok már, és az esti beszélgetéshez is mesélte, hogy milyen jól jönne egy bluetooth hangszóró, amit most meg is vettem neki. Szeretünk ilyen kis meglepetéseket adni neki, hiszen jó gyerek, hallgat ránk, és ha vannak is csínytevései, nem vészesek, rossz gyereknek nem mondhatjuk, tehát megérdemli. Ez a weboldal pedig nagy segítségünkre van ezekben a meglepetésekben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek kicsi vagy kamasz korú gyereke van.

Leave a Comment