A legjobb hely ahol jártam

Mióta egyszer a kezembe került egy iPhone telefon, mint az első szerelem, nyomot hagyott bennem. Azóta csak is ilyen készüléket használok. Az évek során volt alkalmam pár szervizt felkeresnem a saját gondatlanságomból kifolyólag, hiszen vagy betörtem a kijelzőt, vagy a hátlapot karcoltam össze. Valami külső sérülést mindig sikerült összeszednem, viszont most egy olyan problémával álltam szemben, hogy három év után, a telefon akkumulátora kezdte megadni magát.

Hamarabb merült, és volt, hogy már akkor kikapcsolt, ahogy evettem a töltőről. Sajnos ez olyan probléma, amit azonnal orvosolni kell, mielőtt még nagyobb kárt csinál. Szerencsére a korábbi kisebb-nagyobb külső sérülések javíttatása során találtam egy kiváló szervizet, az iSzerelést, így nem volt kérdés, hogy a sajnos aktuálissá vált iPhone akkumulátor cseréjével is őket keresem fel. Rengetegen foglalkoznak készülékek javításával, de a legtöbb helyen közlik, hogy pár nap múlva tudom csak visszakapni a mobilom. Mivel mindenki ezen ér el, és a munkám szempontjából is fontos, így fő szempont volt, hogy ahova viszem, azonnal el is tudjam hozni. Ezért is könnyebbültem meg, amikor az első kijelzőcserekor az iSzerelés-be botlottam, hiszen, itt a lehető leggyorsabban megoldották eme feladatot.

Már akkor kiderült, hogy ez az üzlet kifejezetten Apple termékek javítására szakosodott. Így már érthető volt az a szakértelem, ahogy kezelték a telefonom, és ami a legmeglepőbb volt számomra az, hogy mindezt a cserefolyamatot végig nézhettem látványszervizüknek köszönhetően. Így történt ez az akkumulátor cseréjekor is, ami után örömmel vettem kezembe a telefonomat, hiszen tudtam, hogy legalább ennyi időt kiszolgál majd újra.  Minden alkalommal, amikor itt jártam, azt tapasztaltam, hogy ez a legjobb Apple szerviz, amivel valaha is találkoztam, így biztos, bármilyen kárt is sikerül okoznom a telefonomba a későbbiekben, őket fogom választani.

Leave a Comment