Ha egyedi termékre van szükség nagy darabszámban

Az első szülött gyermekem ezév szeptemberében átlépte az általános iskola kapuját. Nagy fejtörést okozott számunkra, hogy melyik iskola lenne számára a tökéletes. Fontos volt, hogy jól érezze magát, de az oktatás is erős legyen, és mindenek felett még a sport tevékenység is szerepet játszik, mert a gyermekünk négy éves kora óta imád focizni, és edzői vélemények alapján igen jól is műveli azt. Így került tehát egy speciális iskolába, ami félig meddig magániskola. Egy év elteltével azt mondhatom, nem bántuk meg a döntésünket, sőt! Áron imád iskolába járni. Különösebb erőfeszítés nélkül is jól tanul, igaz még csak elsős. De már ebben a korban is szépen felmérhető, hogy mennyit képes a gyermek haladni a tananyaggal az iskolában, és mennyit kell külön otthon foglalkozni vele. Én ezalapján elmondhatom, hogy rengeteget foglalkoznak velük az iskola falai között. Szinte csak gyakorolni kell vele, nincs szüksége otthoni segítségre még a betűk elsajátításához sem.

Ami azonban számomra talán még ennél is fontosabb, az az iskolai légkör. Egy folyamatos, aktív élet jellemzi ezt az intézményt. Minden hónapban van valami kisebb rendezvény, vetélkedő, mindemellett számos külön foglalkozásra is jelentkezhetnek a gyerekek, amit nem próbálnak meg velük profi szinten műveltetni, de hobbiként rengeteget nyújt számukra. Nem csak tudásanyagát tekintve, de a hova tartozás, a csapatmunka, és még számos tényezők tekintetében.

Én az iskola munkaközösségi tagjaként vállaltam, hogy év végére minden gyermek számára elkészíttetem az egyedi motívummal ellátott pólót, amely végig kísérheti a nyarukat. Ekkor még nem gondoltam bele azonban, hogy közel 700 darab póló legyártásáról beszélünk, ugyanabban a színben, ugyanabban a formavilágban, csak különböző méretekben és mennyiségben. Szerencsére rátaláltam a https://himezd.hu/ oldalra, ahol maximális segítőkészséggel és szakmai tapasztalattal találtam szembe magam. Mindamellett, hogy rendelkeztek készleten ekkora mennyiségű, ugyanolyan márkájú és színű sárga pólóval, még hatalmas szakami segítséget is kaptam, hogy azok a pólók ne csak szépek legyenek, de ellenálljanak az idő vasfogának is. Így lett tehát gyorsan és hatékonyan, gyönyörű és tartós, kiemelkedő minőségű egyedi pólója az iskola minden tanulójának és tanárjának egyaránt.

Leave a Comment