Az otthoni munkák királya

Én megmondom őszintén, hogy egész gyerekkoromat azzal töltöttem, hogy nyáron a nyári szünetben bizony dolgozni jártam, építkezéseken segítettem be, egészen az egyetem megkezdéséig, ahol már persze aztán teljesen más munkákat is tudtam vállani, és sokáig azt gondoltam, hogy ez számomra hihetetlen nagy hátránnyal járt, most azonban már látom és tudom, hogy akkora tudást kaptam ott akkor, amit még nem is tudtam, hogy most felnőttként mennyire fogok tudni értékelni, amikor saját családi házam lesz.

Rengeteg dolgot meg tudok ugyanis magamnak csinálni, nem kell hozzá szakembert kérnem, hiszen annak idején számtalan dolgot megtanultam az építkezéseken, és ezeket a mai nap is tudom kamatoztatni. Nekem nem kellett szakember a gipszkartonozás, a vízvezeték szerelés munkálataihoz, de burkolni is tökéletesen tudok. Egyedül a gáz és az áram az, amihez én biztosan nem fogok hozzányúlni sosem, egyébként minden mást megcsinálok magamnak. Ez pedig egyrészt iszonyat sok pénzt és nagyon sok időt megspórol nekünk, főleg most, hogy alig lehet szakembert találni bizonyos munkákra.

Nagyon sokan furcsán néznek rám, hiszen ügyvédként otthon tényleg minden ilyen munkát én csinálok meg, és mindig mindenkinek elmondom, hogy egyrészt így biztos lehetek benne, hogy minőségi anyagokkal és minőségi munkával lett megcsinálva az, amire szükség volt, másrészt pedig teljesen más az ember érzete, hogy ha ő csinálja meg ezeket a munkálatokat, mint ha kiadja valaki számára.

Persze azért az is hozzátartozik a dolgokhoz, hogy én rengeteg eszközzel rendelkezem már, ami minőségi, gyors és hatékony munkát biztosít számomra otthon is, majdhogy nem olyan minőségű eszközöket vettem meg, amit a szakemberek minden nap használnak. A kedvenceim például az akkumulátoros gépek, amik hihetetlen kényelmet és gyorsaságot biztosítanak számomra. A szerszámaim és gépeim nagy része dedra márkájú, és ma már mindent a fabrikshop.hu oldalról rendelek meg, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

Leave a Comment