Gyors és profi megoldás, hihetetlen jó árak

Az ember élete folyamatosan változik, és bár valahogy én mindig bántam, hogy nem rendelkezem saját lakással, hiszen a környezetemben szinte mindenkinek volt már egy saját tulajdonában lévő ingatlan, egy saját otthon, én valahogy mindig azt gondoltam, hogy amíg nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy budapest melyik részén szeretnék élni, és hol tudnám akár hosszú távon, több tíz éven keresztül is elképzelni az életemet, addig nem vágok bele egy saját lakás finanszírozásába, mert nekem jobban megéri addig albérletben lenni. Persze az élet mindig hoz változásokat, amik hol pozitív, hol pedig negatív hatással vannak az életünkre, és ez a vírus időszak számomra sajnos anyagilag egy elég nehéz helyzetet teremtett, szinte már csak a tartalékok feléléséből tudtam élni az utolsó négy hónapban, a lakás tulajdonosa amit béreltem pedig közöle, hogy mivel eladja a lakást, más helyet kell keresnem a további időszakra.

Én azt gondoltam, hogy könnyeben fogok tudni kiadó lakás tekintetében jó választásra jutni, de sajnos csak gyűrtem magam előtt a rosszabbnál rosszabb hirdetéseket, és úgy éreztem, hogy nem hogy előre nem haladok, de már a kedvem is elvette a sok csalfa ajánlat, ami a megtekintés pillanatában már egyértelműen manipulált képekből áll, ráadásul abszolút magánszemélyektől, ami azt gondolom hogy elkeserítő. Végül, szinte az utolsó pillanatban hála a jó égnek rátaláltam a kiadoszobabudapest.hu oldalára, ahol rengeteg szoba kiadó státuszban szerepelt, ami nekem tökéletes megoldásnak mutatkozott, és szinte már imádkoztam, hogy korrekt és megfelelő ajánlattal találjam szembe magam a megtekintés pillanatában is.

Hála a jó égnek nem kellett csalódnom. Hihetetlen jó áron kaptam egy tökéletes kiadó szobát, ami nem csak hogy pont elég nagy, de a hozzá tartozó fix rezsi is sokat segít most nekem abban, hogy a nehezen megszerzett munkahelyemmel teljesen pontosan és kiszámíthatóan tudjak számolni a havi költségekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert nélkülük biztosan nem sikerült volna időben megoldást találnom a lakhatásra. Gyönyörű és tágas kiadó szobák, még szebb kiadó lakások és pontosan, előre számolható rezsi amit az ember kap ha hozzájuk fordul. Profik és gyorsak, tökéletes eredményt biztosítanak, ami azt gondolom, hogy manapság egy igazi kincsnek számít.

Leave a Comment