Egy barátnőm meglepetése

Az embernek számtalan olyan különleges ember van az életében, aki vagy a családhoz, vagy a baráti körhöz tartozik, de egy biztos, nem lenne ma ugyanaz az ember, ha nem lenne ez az egy – két személy mellette. Éppen ezért nagyon fontosak számunkra az ilyen bástya figurák, és igyekszünk ezt egy-egy alkalom adtával tudomásukra is juttatni, meglepetés, ajándék formájában. Az én egyik ilyen barátnőm viszont nagyon nehéz eset, mert hihetetlen nehéz őt meglepni. Mindig mindent megtalál, véletlenül felkutat, meglátja az üzenetet vagy emailt ami rá vonatkozik, vagy elkottyintja magát neki valaki a meglepetésről, szóval hosszú – hosszú évek alatt még sosem sikerült sajnos őt meglepnem és feltett szándékom volt a harmincadik szülinapjára valami olyan ajándékot adni neki, és persze olyan formában, hogy tényleg meglepetésként érje.

Szövetkeztem tehát a párjával, és nekiálltam ötletelni. Ki is találtam, hogy a legmegfelelőbb ajándék számára nem lenne más mint egy fotózás vác környékén. Ki is találtam a helyszínt, és az időpontot, a cselt is, amivel oda lesz csalva, és azt az indokot is, ami miatt ki fogja magát csípni az alkalomra – más különben halálnak halálával halnék – és már csak egy tökéletes fotósra volt szükségem.

A párja viszont ebben tökéletes segítségemre volt, mert volt egy ajánlása fotósra, amit hála a jó égnek meg is fogadtunk, mert Péter teljesen hihetetlen személyiség és gyönyörű képeket is készített a barátnőmről. A meglepetés sikerült, mert tényleg nem sejtett semmit, a képek pedig azt gondolom örökre emlékeztetni fogják egy gyönyörű és örök barátságra, annak erejére és támogatására, történjen bármi. Nem mellesleg pedig természetesen a szeretetemre, amit remélem hogy ő is érez, és tudja, hogy örök. Mindig ott van neki, történjen bármi.

Leave a Comment