Felesleges a könnyebb utat keresni. Na ezt megtanultam egy életre!

Weboldal készítés pont az a tevékenység, ahol az olcsó a legdrágább a világon. Ezt megtanultam a saját bőrömön egy életre. A vidéki ingatlanos irodánknak akartam egy saját oldalt, hiszen mégiscsak más, ha úgy rakom fel az eladó ingatlanokat, lakásokat, ahogy nekem tetszik. És a megbízóknak is szimpatikus, hogy mi ezzel is foglalkozunk, hogy nem csak feltöltjük a megszokott helyekre, hanem van egy saját oldalunk, ahol szintén meg lehet nézni mindent.

Persze az is fontos volt, hogy több ember megtalálja magát az irodánkkat. Tehát kellett egy weboldal. Neki is álltam keresni a legolcsóbb megoldást, mert hát erre feleslegesnek tartottam kiadni több százezer forintot. Így béreltünk egy oldalt, és össze kellett magunknak rakni hogyan nézzen ki. Na erre nem volt időm, így a kolléganőmet bíztam meg vele. Neki volt ideje, de érzéke nem volt, vagy maga a rendszer nem engedte, de a végeredmény finoman szólva sem az volt, amit szerettem volna.

Említette egyik ügyfél, hogy nekik 60 ezer forintért csináltak oldalt, gondoltam akkor erre váltunk és bízzuk olyanra a weblapot, aki látott már ilyet. Hát de ez sem lett sikeresebb dolog. Sajnos az ottani készítő nem tudta tartani a határidőket és amit csinált az sem tetszett. Ráadásul annyira olcsó volt, hogy mindenki őt kereste fel és mindenkit elvállalt csak. Ezért keresni kezdtem újra egy komoly céget, végül megtaláltam a GIGANT csapatot, akik megcsinálták azt az oldalt, amit szerettem volna. Azt hihetnéd, hogy jó drága volt, de nem. Összesen többet költöttünk előtte és még csak időt is buktunk vele. Velük kellett volna kezdenünk és ezt most egy jó időre megtanultam.

Leave a Comment