Akikben én megbízok

A feleségem szerint paranoiás vagyok, véleményem szerint pedig csak elővigyázatos és körültekintő. Nem szeretnék arra ébredni egy éjszaka, hogy közlik a hírt, a nagyraktárunk leégett, és hatalmas az anyagi kár, vagy épp, hogy valamelyik munkavállalót hatalmas üzemi baleset ért és nem tudják, hogy életeben tudják-e tartani, vagy sajnos el kell búcsúznunk tőle. Természetes módon ez sajnos egyébként bármikor előfordulhat, hisz egy termelő tevékenységet folytató cégnél nem lehet ezek ellett száz százalékos a védelem, de törekedni kell rá, és aki törekszik rá, még nem hallottam olyat, hogy kisebb károkkal, vagy emberi sérülésekkel meg ne úszta volna ezeket a nem várt eseményeket.

Nem elegendő csupán sablon dokumentumok alapján felvértezni egy vállalatot az ellenőrzések okozta bírságok és büntetések ellen. Ezek a jogszabályi előírások ellen védenek, de a valódi problémák ellen sajnos nem. Éppen ezért én a https://tsrsafety.hu/ céggel végeztetem a tűz – és munkavédelem teljeskörű feladatellátását. Havi díjas szolgáltatással veszem igénybe a feladatellátásukat, és meg kell, hogy mondjam őszintén, az egyik legjobb partnerem ez a vállalat. Nem kér felesleges adatokat, gyorsan és precízen dolgozik, folyamatosan rendelkezésre állnak a tűzvédelmi szaktanácsadók és a munkavédelmi szaktanácsadók egyaránt.

Sajnos volt már egy kisebb baleset az üzemben, de hála a jól kiépített és szakmai alapokon nyugvó rendszernek, nagyon gyorsan és hatékonyan meg is történt a bevatkozás és segítségnyújtás, így nem lett komolyabb probléma az esetből, a munkavállaló pár nap múlva már munkába is tudott állni. Biztos vagyok benne, hogy enélkül a rendszer nélkül komolyabb probléma lett volna az esetből. Ma már a feleségem is elismeri, hogy az egyik legjobb döntés volt ezzel a céggel szerződést kötni és igénybe venni a szolgáltatásukat.

Leave a Comment