Kis cég kis ajándék, annál nagyobb öröm és érték

Nem is olyan régen, körülbelül három évvel ezelőtt, életem egyik legbátrabb és legfontosabb döntését sikerült meghoznom. Több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal, melyet az építőipar területén szereztem, úgy döntöttem, nekem többet senki sem parancsolhatja meg, hogy ne egy tökéletes munkát adjak ki a kezemből a megrendelő számára, és saját vállalkozásba kezdtem. Csináltam egy pici, saját, családi építőipari tevékenységgel foglalkozó vállalatot. Feleségem volt segítségemre a cégalapításban. Nagy bátor döntés ez, hiszen mindketten egy dologtól függtünk anyagilag, ami, ha fellendül, akkor közösen építettük, és közösen dolgozunk rajta és benne, ha bukik azonban, bukunk vele mindketten mi is.

Hála a jó égnek számunkra az első verzió valósult meg. Elmondhatom, hogy mindketten tökéletesen megtaláltuk helyünket a közös vállalatban és a közös munkában. Életünk sikerműve ez a pici vállalat. Sikerült tökéletes munkaerőt találni, ami tudom, hogy az építőipar területén hatalmas ritkaság és ezért felbecsülhetetlen kincs. Nekem sikerült. Mindenki lelkiismeretes, odaadó. Ha kell túlóráznak, és ami számomra a legfontosabb, mindig igyekeznek a tökéletes munkát kiadni csak a kezük közül. Ha valami még időbe telik, akkor azt mondják, ha valami nem megoldható abban a formában, ahogy a megrendelő kérné, akkor azt mondják, ha valami még plusz költségekkel oldható meg tökéletesen, akkor ezt is közlik az ügyféllel. Számomra ez nagyon fontos. Korrekt, szakmailag tökéletes, lelkiismeretes munkát várok el az ő részükről és magam részéről is egyaránt. Ez volt az ok ugyanis, ami miatt kiváltam. Nálunk a vállalt mennyiség nem mehet a munka minőségének rovására.

Összetartó kis csapat, jövedelmező vállalkozás, sikertörténet és boldogság jellemzi tehát az elmúlt három évünket. Szerencsésnek mondhatom magam, és ezt szerettem volna a munkatársak felé is kinyilvánítani. Meg is leptem őket egy egyedileg kialakított, logózott munkaruha válogatással. Mindenki kapott egy jó minőségű nadrágot, melynek az oldalán látható a cég neve feliratozva, illetve egy egyedileg mintázott pólót, amin a logó szerepel, és egy pulcsit, ami mindamellett hogy tartja a hőt és jó barát a hűvös reggeleken vagy épp esős időben a logót és a vállalat nevét is mutatja szív fölött kisebb kivitelben. Ez a szett mindenkinek nagyon tetszett. Büszkén hordják, és látom rajtuk, hogy igazán meghatotta őket, hogy köszönetképp gondoltam rájuk, és nem csak szép, de hasznos dolgokkal is leptem meg őket. Nincs olyan alkalmazott, aki reggel ne a munkaruha szettjében jelenne meg. Azt hiszem ez egy sikeres választás volt részemről.

Leave a Comment